Γκερντ Μίλερ - O Lebantofski Apeilei Na Spasei To Stoixeiwmeno Rekor Toy Gkernt Miler : Ο γκερντ μίλερ υπήρξε ένας «μπόμπερ» των γηπέδων.

Γκερντ Μίλερ - O Lebantofski Apeilei Na Spasei To Stoixeiwmeno Rekor Toy Gkernt Miler : Ο γκερντ μίλερ υπήρξε ένας «μπόμπερ» των γηπέδων.. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Αγωνίστηκε στην μπάγερν από το 1964 έως το 1979 και σε 605. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ για 32 ολόκληρα χρόνια. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.

Trquuiftkg12wm
Trquuiftkg12wm from www.sport24.gr
Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά ματς στις περισσότερες σεζόν του. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς για την δυτική γερμανία. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Der fc bayern trauert um gerd müller.

Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο γκερντ μίλερ υπήρξε ένας «μπόμπερ» των γηπέδων. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο «der bomber» έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών.

Ccharq8fbmjzsm
Ccharq8fbmjzsm from www.alphafreepress.gr
Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες.

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο «der bomber» έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75. Το αρχέτυπο του σκόρερ που ελάχιστοι ξεπέρασαν στο διεθνές. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος.

Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με.

Mpagern O Lebantofski Sto 90 3eperase Ton My8o Gkernt Miler Athlitiki
Mpagern O Lebantofski Sto 90 3eperase Ton My8o Gkernt Miler Athlitiki from www.athlitiki.com
Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία!

Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το.

Μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ, ο «der bomber» έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο τελικούς για την δυτική γερμανία. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες.